napis

 

Den zvířat, rododendronů, voříškiáda

Dne 25. 5. 2013 naši členové Agility klubu při DDM Moravská Třebová strávili velice pěkné odpoledne ve svitavském parku, kde se konala akce pro  podporu Záchranné stanice volně žijících zvířat a Psí útulek ve Vendolí u pana Josefa Zeleného. Útulek slouží pouze pro opuštěné psy nalezené v katastru města Svitavy.

Na tuto akci jsme byli pozváni se svými čtyřnohými svěřenci, abychom záchrannou stanici podpořili a ukázali těm, kteří se za námi přišli podívat, co je agility, jak členové agility klubu s pejsky dovedou pracovat,  porozumět si s nimi, pohrát si i když se zrovna na parkuru nedaří. 

Každý si tam přišel na své, děti měli spoustu rozličných her, skákací hrad, cukrovou vatu a jiné dobroty. Junioři a dospělí se mohli těšit pohledem z předvedení show dravých ptáků – sokolníci Seiferos, nebo si poslechnout skupinu Vendolband, country kapelu Ponny Expres s taneční skupinou Modrá růže.  

Na závěr bylo vyhlášení o Nejhezčího voříška, Pejska s PP a Dítě a pes. Této soutěže senáš tým také zúčastnil a byli jsme mile překvapení, když v soutěži Pes s PP se umístila na 3. místě fenka  Camelie Taremys Bohemica, majitelky Pavli Řezníčkové a v soutěži Dítě a pes se umístila na 2. místě Vendulka Puflerová s Baronem.

Agility klub při DDM Moravská Třebová
email: agilitymt@seznam.cz, tel.: 737 845 895
(c) 2013 - 2024, B.A.D., LTS-Computer